Studio 16 is een sfeervolle en moderne ruimte, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Oudestraat 18 in Neede. Een pand met een rijke historie. In 1924 gebouwd door de heer Van Eck om dienst te doen als Cafe Restaurant De Kroon. Na diverse invullingen uiteindelijk door ons gekocht in augustus 2019. Na een flinke verbouwing staat het pand weer trots aan het Vlearmoesplein.

In de Studio kun je zowel genieten van lekker eten en drinken als reserveren voor zakelijke en prive bijeenkomsten. De Tuinkamer is volledig privé en voorzien van alle gemakken en voorzieningen. Het is een unieke locatie waar goed nagedacht is over de juiste sfeer en de benodigde voorzieningen. Een multifunctionele ruimte met aandacht voor ambiance en beleving. De ruime binnentuin is toegankelijk vanuit de Tuinkamer, een heerlijke plek voor break-out sessies, lunches, borrels etc.  De Tuinkamer en de binnentuin staan volledig tot jouw beschikking. Je kunt dus privé en ongestoord aan het werk of met familie en vrienden heerlijk genieten. 

Vergaderarrangementen met een culinaire invulling zijn een feest bij Studio 16. Een koffietafel, lunch, borrel of diner worden met passie ter plaatse bereid. Maatwerk is het sleutelwoord. Zo kunnen wij ook totaal verzorgde dagprogramma’s voor jou samenstellen en organiseren.

In de prachtige keuken kan de culinaire invulling naar wens ter plaatse worden bereid. Maar deze keuken biedt ook de mogelijkheid tot verschillende kookworkshops. Naast dat wij de ruimte aanbieden helpen wij jou ook graag met het organiseren van het evenement.

Bij Studio 16 kunnen zowel particulieren als het bedrijfsleven terecht. Denk bijvoorbeeld aan familie- en vriendenuitjes, feesten, kookactiviteiten, maar ook aan het houden van vergaderingen, het geven en volgen van trainingen en workshops, productpresentaties of teamuitjes.

Ik en mijn team houden van de diversiteit in ons werk. Door precies in te spelen op jouw wensen met een persoonlijke en passende invulling, is geen enkel moment hetzelfde. Wij luister graag naar jouw wensen en ideeën.

Neem gerust contact met ons op, een afspraak is zo gemaakt.

Hopelijk tot binnenkort!!!

Estrella van Liere