Of je nu een feestje wilt geven voor je 10 beste vrienden of voor je 100 vrienden, Studio 16 heeft alles in huis om het een geweldig mooi, zorgeloos feest te maken! Samen zorgen we voor het perfecte programma inclusief culinaire, muzikale of andere invulling.

Door middel van persoonlijke aandacht zorg ik voor een gezellige, verrassende, vrolijke beleving in een stijlvolle omgeving.

"Wij genieten nog steeds na van ons geweldige 50-jarig feest op zaterdag 7 oktober. Inmiddels zijn we ruim een week verder en veel van onze gasten hebben we gesproken. Iedereen is erg enthousiast over de avond! 'Erg gezellig', 'een goede sfeer', 'goede muziek en lekker gedanst', 'lekkere hapjes', 'prachtige locatie' zijn een paar van de opmerkingen die we hoorden. Uiteraard altijd fijn om dit terug te horen! Daar doen we het met z'n allen voor! Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan die avond! Gezamenlijk hebben jullie het gemaakt tot een super leuk feest waar we met een heel goed gevoel op terugkijken!"

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën.