Evenementen

Wij organiseren regelmatig bijzondere evenementen zoals aanschuifdiner of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

High tea kookworkshop

Koken
 Registratie gesloten
 
0
download
Datum: vrijdag 5 juli 2019 00:00

Locatie: Studio 16

Het uitgebreid thee drinken ontstond in 1840, toen de zevende hertogin van Bedfort rond 16.00 een hongerig gevoel kreeg. Zij bestelde naast de thee ook sandwiches en cake. Zo is de afternoon-tea ontstaan; een thee ceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten, geserveerd aan lage tafels.

De Engelsen kennen ook de High tea, dat is een uitgebreide (brood)maaltijd met een warme snack, geserveerd in de avond aan hoge tafels.

 

Wij Nederlanders hebben de termen dus ietwat door elkaar gehaald. Maar dat mag de pret niet drukken, want een high-tea is altijd lekker en geschikt voor verschillende gelegenheden.

Maar hoe maak je nou een high- tea? Hoe zien de gangen eruit, en wat zijn lekkere recepten? 

Houd u van thee, gezelligheid en koken? Geef u dan nu op voor een workshop high-tea! Dan gaat u aan de slag met verschillende gerechtjes, leert u diverse technieken en proeft u uiteenlopende zoetigheden. De recepten krijgt u mee naar huis, zodat u die thuis ook nog eens kunt maken.

 

Tijd; 13.30 – 16.30


Prijs; 
€ 40,00 p.p. ( incl. begeleiding, ingrediënten, thee maaltijd en recepten )

 

 

 

Alle datums


  • zaterdag 22 juni 2019 13:30 - 16:00
  • vrijdag 5 juli 2019 00:00

Powered by iCagenda