Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Berkellandse Kookbattle

Evenementen
 Aanmelding gesloten
 
70
Datum: vrijdag 22 maart 2019 18:00 - 23:30

Locatie: Zone college Borculo

 

 

Hoe zal onze toekomst smaken? Wat gaan we met ons eten naar toe? Het thema van hét culinaire evenement in Berkelland is dit jaar: Taste your Future. Het is alweer de vierde editie van de Berkellandse Kookbattle. De culinaire strijd tussen 4 kookteams uit de vier Berkellandse kernen

Deze vindt plaats op:

Vrijdag 22 maart vanaf 18.00 uur
Locatie: Zone College - Ruurloseweg 35 in Borculo

Samen met de leerlingen van het Zone College hebben we weer een verrassend avondvullend programma voor jullie samengesteld. Dit mag je niet missen dus bestel snel je kaarten.

€ 55,- 4 gangen diner, incl. aperitief, wijnarrangement en overige drankjes 

Via de aanmeldknop rechts bovenin kun je jouw kaarten reserveren. Wij houden uiteraard rekening met dieetwensen, deze kun je in het vak notities achterlaten 


Kijk op www.kookbattle.com en op facebook.com/hetlekkereleven, om de voorbereidingen te volgen.

Samen maken we het nog beter toeven in Berkelland! 

 

 

 

Adres
Ruurloseweg 35 Borculo

 

Alle datums


  • vrijdag 22 maart 2019 18:00 - 23:30