Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Wat van ver komt is lekker - Pop up restaurant

Evenementen
 Aanmelding gesloten
 
2
Datum: zaterdag 9 december 2017 18:00 - 22:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Sinds december vorig jaar werkt Mervat Hanna bij Studio 16. Een super leuke vrouw die met haar man en kinderen ruim twee jaar geleden uit Syrie gevlucht is.

Wij hebben haar een werkervaringsplek aangeboden om te integreren en onze taal te leren. Dat doet ze heel erg goed. Maar wat zij ook heel goed kan is koken. Met veel passie en enthousiasme verteld ze en laat ze ons regelmatig verschillende gerechten proeven.    

Daarom gaat ze in de Studio een feestelijke Syrische maaltijd bereiden. Net zoals zij dat thuis gewend is om te doen. 

Veel schalen en borden op tafel. Heel kleurijk en smakelijk is het. Samen aan tafel en heel lang proeven en genieten van heerlijke gerechten. 

Kom jij ook? 

Met z'n 2-en of met meer? dit is een mooie kans om deze wereldkeuken in Neede te ontdekken en de verhalen achter de verschillende gerechten te horen. 

Vanaf 18.00 uur ontvangen wij jullie graag. Verwachting is dat we rond 18.30 uur aan tafel gaan. 

Prijs: 25 euro p.p. (excl. drankjes) 

 

 

 

Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 9 december 2017 18:00 - 22:00