Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

Introductie bijeenkomst Enneagram -

Bijeenkomsten
 Registratie gesloten
 
0
enneagram
Datum: woensdag 25 mei 2016 19:00 - 22:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Het enneagram is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Het kent in de basis negen (ennea) karakters. Deze bijeenkomst is met name gericht op ondernemers en leidinggevenden en we zullen ook ingaan op waarom het zo makkelijk is als je meer inzicht hebt in de karakters van mensen. Heb je personeel dan kun je het enneagram gebruiken als handleiding voor jezelf en je personeel. Na afloop heb je een betere indruk waarom mensen doen zoals ze doen en krijg je een indruk hoe je het kunt toepassen in je bedrijf. Ook zullen we uiteenzetten waarom je geen enkel assessment meer hoeft te doen als het gaat als het gaat om karakter, wanneer je eenmaal het karakter bepaald hebt.

 

Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • woensdag 25 mei 2016 19:00 - 22:00

Powered by iCagenda