Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

Gratis voorlichting stand van zaken 1 jaar WWZ, preventie re-integratie en transitievergoeding!!

Bijeenkomsten
 Registratie gesloten
 
0
logo-van-krimpen-consult-bv
Datum: donderdag 26 mei 2016 18:30 - 21:00

Locatie: studio 16

Hoe kan ik als werkgever het beste anticiperen op de WWZ en de re-integratie perikelen? Door bezoek aan onze drieluik kunt u gratis inzicht krijgen van mensen uit hun dagelijkse praktijk; Na een jaar ervaring met de WWZ te hebben opgedaan, heeft mw. mr. M. Meijer, advocaat arbeidsrecht bij SteentjeswoltersMulder een dosis ervaringen opgebouwd die zij graag met u wil delen. In een vogelvlucht zal ze highlights van de afgelopen periode met u doornemen die u praktische inzichten verschaffen. Tevens zal mw. M. Kostadinovic, dir. Business Care Support, haar bevindingen op re-integratie vlak met u bespreken, omdat u ook op dat vlak veel kosten en ingewikkelde procedures kunt besparen, bij een correcte preventieve aanpak. Ten slotte zal de avond worden afgesloten met een korte uitleg door dhr. H te Velthuis, sr. Loopbaanadviseur, Van Krimpen Consult hoe vandaag de dag omgegaan wordt met de zgn. transitievergoeding en wat dit teweeg brengt bij werknemer en werkgever… De voorlichtingen zijn interactief, met veel ruimte voor informatie-uitwisseling.

 

Telefoon
06 28 657 659
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • donderdag 26 mei 2016 18:30 - 21:00

Powered by iCagenda