Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

8 uur overwerken - Berkellandse uitdaging

Bijeenkomsten
 Registratie gesloten
 
0
8uoverwerken
Datum: vrijdag 18 maart 2016 18:00 - zaterdag 19 maart 2016 02:00

Plaats: Neede, Nederland

8 Uur Overwerken voor het Goede Doel is een jaarlijks internationaal evenement. Creatieven werken in teams 8 uur lang aan vraagstukken van goede doelen. 8 Uur Overwerken voor het Goede Doel wordt georganiseerd zonder geld, geheel op vrijwillige basis. Iedereen doet waar hij of zij goed in is! Je kunt je steentje bijdragen als creatief, vrijwilliger op de avond zelf, sponsor, noem maar op… Het evenement vindt plaats in diverse steden in Nederland, maar ook in het buitenland, zoals in New York, Caïro en Berlijn, hoe cool is dat!?! We doen dit omdat het leuk is om met een enthousiaste groep mensen een avond gezellig te knallen aan een guerrillacampagne, een effectieve radiospot, een pakkend filmpje of zelfs een concept voor een complete huisstijl met logo of website. Veel leuker dan met een collectebus de straat op gaan!

 

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van vrijdag 18 maart 2016 18:00 tot zaterdag 19 maart 2016 02:00

Powered by iCagenda