Bonbon workshop

Koken
 Aanmelding gesloten
 
0
Afgelopen: dinsdag 16 juli 2019 19:30

Ganache, mallen, tempereren, kristallen, verwerkingstemperatuur….deze termen horen allemaal bij het bonbons maken. Om je bonbon die mooie glans, die hardheid en de befaamde ‘knak’ te geven moet je aan de slag met bovenstaande termen. Ingewikkeld? Zo klinkt het wel, maar oefening baart kunst! 
Benieuwd of jij je dit eigen kan maken? Of vind je chocola gewoon heel erg lekker, en bent je nieuwsgierig wat voor lekkers we gaan maken? Geef je dan op voor deze workshop! Dan ga je aan de slag met diverse soorten chocola, leert je gevulde bonbons maken en kun je thuis vertellen wat tempereren is en gaat dit bruine goud met je mee naar huis in een mooi bonbondoosje.

 

Tijd; 19.30 – 22.30


Prijs; 
€ 40,00 p.p. Prijs is incl. begeleiding, ingrediënten, doosje gevuld met bonbons en recepten 

 

 

Alle datums


  • vrijdag 12 juli 2019 19:30 - 22:30
  • dinsdag 16 juli 2019 19:30