Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Informatie bijeenkomst Business School for Young Talents

Bijeenkomsten
Datum: dinsdag 9 februari 2016 19:00 - 20:00

Plaats: Neede, Nederland

De stap van het voortgezet onderwijs naar het Hoger Onderwijs gaat helaas niet soepel. Doordat de pijlen binnen het voortgezet onderwijs vooral worden gericht op vakinhoud en cijfers, is er te weinig, tot zelfs géén aandacht voor belangrijke vaardigheden die op het Hoger Onderwijs van je gevraagd worden.De Business School biedt jou een betere voorbereiding op je examenjaren én je vervolgstudie! Het geeft uitdaging en een verrijking op het gebied van maatschappelijke en zakelijke vaardigheden: social skills, research skills, presentation skills, self development skills en management skills.

 

Telefoon
06-28 89 92 48
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Aanmelden
info@bsyt.nl
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • dinsdag 9 februari 2016 19:00 - 20:00