Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Unieke confiture kookworkshop met Nel Schellekens en Ina van Riet

Koken
 Aanmelding gesloten
 
9
Datum: woensdag 23 augustus 2017 13:30 - 20:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Een mooie kans om samen met tuinier en chefkok in de koostudio mooie zomergroenten in te maken. 
Om 13.30 wordt je door Ina van Riet op de groentehof Wessels Erve in Hengevelde welkom geheten. Samen met Ina en chef-kok Nel Schellekens ga je de moestuin in en oogst je ter plekke de groenten die later op de dag bereid gaan worden. Puurder dan dit, kan niet!! 
Rond 15.00 uur staat de koffie/thee plus zoete proeverij klaar bij Studio 16 en is er even tijd om uit te blazen. Het uitzicht vanuit de Studio op de bezoekers, de kraampjes en stands van de Jammarkt is dan uniek. 
Om 16.00 uur start Nel met de kookworkshop en zullen jullie gezamenlijk o.a. diverse groenteconfitures maken. Uiteraard kun je deze na afloop meenemen naar huis. Wij sluiten de dag af met een maaltijd met o.a. regionale producten en passende wijnen. 

Kosten: € 65,- p.p. (incl. bezoek en uitleg aan groentehof Wessels Erve, geoogste groenten, kookworkshop door Nel Schellekens, maaltijd, drankjes en recepten, excl. vervoer naar Wessels Erve en Studio 16)

 

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • woensdag 23 augustus 2017 13:30 - 20:00