Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Aanschuifdiner Die Deutsche küche

Evenementen
 Aanmelding gesloten
 
0
Datum: zaterdag 25 maart 2017 16:00 - 22:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Leuke gesprekken, bijzondere ontmoetingen, verrassende gerechten zijn een aantal van de ingrediënten van het Aanschuifdiner. Joyce van Eijck is de chef-kok van deze avond. Zij heeft met haar man jarenlang een hotel gerund in Wildewiese (Sauerland) en als kok heeft zij zich de keuken natuurlijk eigen gemaakt. De Duitsers hechten enorm veel waarde aan eten en drinken. Bij iedere speciale gelegenheid wordt er dan ook volop van een maaltijd en drinken genoten. Zo wij ook in Neede. Joyce zal met haar team een 3-gangen diner in de keuken van de Studio voor jullie koken. Duitse bieren en wijnen zullen natuurlijk het geheel afmaken. Eet je mee?

 

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten
25,- p.p. excl. drankjes
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 25 maart 2017 16:00 - 22:00