Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Pizza workshop door Pizzatrain

Koken
 Aanmelding gesloten
 
0
Datum: dinsdag 21 februari 2017 19:00 - 22:30

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Rob en René, de heren van Pizzatrain, hebben beiden hun pizzaopleiding gehad in Londen van leermeester de Siciliaan Francesco Santocano. Tijdens de begeleiding van alle handelingen voor de bereiding van een kwalitatief goede pizza zullen zij tijdens de workshop het een en ander vertellen over de diverse soorten meel, het maken van deeg en deegbollen en de bereiding van de pizza. Zij laten u actief oefenen en zelf deeg maken, deegbollen rollen, pizza´s maken, de pizza´s van een topping voorzien en tenslotte in een elektrische pizzaoven bakken. Zij zullen tijdens de workshop een aantal technieken showen die in de diverse stadia van pizzabereiding gebruikt worden door professionele pizzaiolo´s. Tijdens de workshop putten we uit de ervaringen van hun eigen pizzacursus in Londen, het WK-pizzabakken in Rome, waar zij twee keer aan deel hebben genomen, De pizza maakt u zelf, voor- en nagerechten worden door Rob en René voor u gemaakt.

 

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden
info@pizzatrain.nl
Kosten
45,- p.p.
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • dinsdag 21 februari 2017 19:00 - 22:30