Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

Help, mijn kind.... het nieuwe ouderschap door BSYT en Praktijk Earendil

Trainen
 Registratie gesloten
 
1
training-Kevin
Datum: maandag 13 februari 2017 19:00 - 22:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Elk kind is verschillend. Het is soms lastig te achterhalen waarom je kind bepaald gedrag laat zien of niet goed meekomt op school. Het kan te maken hebben met een verkeerde leeraanpak danwel motivatieproblemen, in andere gevallen ligt er een andere oorzaak aan ten grondslag, bijv. angsten, emotionele onbalans of AD(H)D. Hoe kom je erachter of je kind ergens mee worstelt? Hoe ga je daar als ouder mee om en wat kun je het kind zelf bieden zonder dat daar hulp aan te pas komt? Hoe zorg ik voor de juiste handvatten en stabiliteit voor mijn kind? Hoe weet ik dat mijn kind wél hulp nodig heeft? In een actieve training waarbij ook uw inbreng welkom is, proberen we u een antwoord te geven op vragen als deze. De training richt zich voornamelijk op ouders van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar en wordt verzorgd door een therapeut en een leercoach. De training is gratis bij te wonen. Wij waarderen wel een aanmelding i.v.m. capaciteit. Aanmelden of vragen stellen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // 0545-477722 (Praktijk Eärendil); Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // 06 288 99 248 (Business School).

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Aanmelden
info@praktijkearendil.nl
Kosten
gratis
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • maandag 13 februari 2017 19:00 - 22:00

Powered by iCagenda