Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

Smaakvol Solliciteren

Workshops
 Registratie gesloten
 
0
solliciteren-2
Datum: woensdag 8 juni 2016 09:00 - 17:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Check jij jezelf regelmatig? Tijdens deze dag word je bewust van je eigen kwaliteiten en daarnaast krijg je tips en trucs voor de sollicitatiemarkt. Kortom een creatieve training om jezelf helemaal up-to-date te brengen. Met deze training willen we graag bereiken dat je met plezier uitkijkt naar jouw toekomst en je met trots durft te vertellen wat je te bieden hebt. Daarnaast durf je hopelijk vaker om hulp te vragen, andersom jouw hulp aan te bieden en weet je hoe jouw netwerk jou zou kunnen verkopen. Een hele dag met lunch, drinken en alle materialen inbegrepen vergt een investering van € 150,- inclusief BTW. Je gaat naar huis met een moodboard, een schilderij van je droombaan en heel veel tips en bovenal, positieve energie om aan de slag te gaan.

 

Telefoon
0628737845
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • woensdag 8 juni 2016 09:00 - 17:00

Powered by iCagenda