Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

Gevulde glazen - een avond om naar uit te kijken

Evenementen
 Aanmelding gesloten
 
5
Datum: zaterdag 16 maart 2019 20:00 - 23:57

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Mooie wijnen, heerlijke hapjes en live muziek, dat zijn de ingrediënten voor een gezellige, ontspannende en smakelijke avond uit.

Rita Desporvidic van Wineble is de wijnkenner van deze avond en zal met veel passie jullie kennis laten maken met de wijnen die zij uit de Balkan inkoopt. 

Aan de bar of aan 1 van de tafeltjes kunt u ongestoord mooie wijnen ontdekken. En naast een prachtige glas wijn horen heerlijke passende hapjes om het geheel af te maken en optimaal te genieten.

Vanaf 20.00 uur bent je van harte welkom, het team van vanavond ontvang je met veel plezier en verzorgt je graag een mooie avond uit.

Reserveringen gewenst - Kosten: € 4,95 p.p. incl. aperitief en amuse (excl. overige consumpties tijdens de avond)

 

Telefoon
06-17 45 66 82
Aanmelden
estrella@studiozestien.nl
Kosten
4,95
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 16 maart 2019 20:00 - 23:57