Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

vergadering Juniorkamer Berkellanden

Vergaderen
 Registratie gesloten
 
0
studio16-vergaderen
Datum: donderdag 2 juni 2016 20:00 - 23:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Juniorkamer de Berkellanden is één van de 100 Kamers in Nederland die vallen onder het JCI. Met internationaal meer dan 200.000 (!!!) leden zijn wij de netwer-korganisatie voor de persoonlijk ontwikkeling van ondernemende mensen tot 40 jaar! PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Wil je jezelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden zoals leiderschap, coachen of bijvoorbeeld teambuilding? Word dan lid van JCI. Het is niet meer nodig om dure bedrijfstrainingen te volgen, JCI beschikt over goede trainers binnen de eigen organisatie die je de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren. Misschien wil je liever zelf trainer worden? Ook die mogelijkheid krijg je binnen JCI. MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te ver-beteren? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? CSR (Corporate Social Responsibility) is een van de speerpunten van het landeli-jke bestuur in 2009 en 2010. Projecten worden geïnitieerd door de lokale kamers en worden gerealiseerd door de handen uit de mouwen te steken. ZAKELIJK NETWERK Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te ver-beteren? Ben je geinteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? CSR (Corporate Social Responsibility) is een van de speerpunten van het landeli-jke bestuur in 2009 en 2010. Projecten worden geïnitieerd door de lokale kamers en worden gerealiseerd door de handen uit de mouwen te steken. GEZELLIGHEID En ten slotte, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn, is er na inspanning altijd ontspanning tijdens de feesten binnen de lokale kamers, maar ook op regionaal, nationaal en internationaal niveau is er van alles te beleven voor de echte 'party animals'. Dus mis deze kans niet en kom eens kennismaken bij een kamer bij jou in de buurt.

 

Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • donderdag 2 juni 2016 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda