Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

Openhuis Studio 16

Evenementen
 Registratie gesloten
 
0
OPENHUIS
Datum: zaterdag 21 mei 2016 14:00 - 17:00

Plaats: Neede, Nederland

Op zaterdag 21 mei zetten Regine ter Braak en Estrella van Liere voor iedereen de deuren open van Studio 16 aan de Borculoseweg 16 in Neede. Belangstellenden kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen in de prachtig verbouwde koepel van de “Oude Bioscoop”. Op de eerste verdieping met uitkijk op de drukke winkelstraat is een sfeervolle en moderne multifunctionele ruimte neergezet. Een unieke locatie in het centrum, met ruime parkeermogelijkheden, voor het houden van o.a. vergaderingen, bijeenkomsten, diners, workshops, teamuitjes, feesten en kookactiviteiten. Sinds de officiële opening begin november hebben zowel het bedrijfsleven als inwoners van Berkelland en omstreken de weg gevonden naar Studio 16. Vele verschillende activiteiten hebben hier inmiddels plaatsgevonden. De ontvangen reacties zijn erg positief. Men is niet alleen enthousiast over de inrichting en de sfeer, maar ook zeker over de kwaliteit en de persoonlijke aandacht. Studio 16 is er voor iedereen! Ook benieuwd hoe de koepel geworden is na de verbouwing? Kom gerust langs op 21 mei en laat u verrassen. Regine ter Braak en Estrella van Liere ontvangen u graag en onder het genot van een heerlijke kop koffie, dat ter plekke door een Barista gemaakt wordt, informeren zij u met veel plezier over de vele mogelijkheden.

 

Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 21 mei 2016 14:00 - 17:00

Powered by iCagenda