Evenementen

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals op elke donderdag "Eten wat de pot schaft" of live muziek op verschillende momenten. Ook boeken wij zo nu en dan gastkoks voor bijzondere eetbelevingen, etc. 

Maar je kunt ook reserveren voor diverse kookworkshops: ouder en kind, BBQ, wereldkeukens (Indisch, Surinaams of Spaans) 

Houd onze evenementen agenda in de gaten, zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, wij staan daar altijd voor open. 

 

 

Mode Lezing - Het belang van de juiste lingerie

Evenementen
 Registratie gesloten
 
0
reginne
Datum: maandag 14 maart 2016 20:00 - 22:00

Locatie: Studio 16  |  Plaats: Neede, Nederland

Je zult misschien wel denken, lingerie of onder-mode dat zit er toch maar onder dat ziet geen mens. Het tegendeel is waar, onder-mode of lingerie is maar al te vaak zichtbaar, soms zelfs meer dan boven mode. Dan hebben we het niet over letterlijk zichtbaar maar dat het op valt en dat het de boven mode minder mooie maakt. Denk aan een verkeerde maat of model van bv een slip of bh. In deze lezing neem ik je mee in de wereld van de onder mode. Het belang van goed zittende onder-mode en lingerie wordt erg onderschat. Wist u bijvoorbeeld dat 80% van de vrouwen een verkeerde BH-maat draagt. Tijdens de mode lezing bespreek ik het belang van onder-mode en geef tips en trucs om boven-mode nog mooier te laten lijken. Met als effect dat u nog beter voor de dag komt, kleren maken de vrouw. Voel je mooi kies de juiste lingerie.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Borculoseweg 16
7161 HA Neede, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • maandag 14 maart 2016 20:00 - 22:00

Powered by iCagenda